Velg en side

Vi elsker gadgets. Det gjør de fleste av oss. De er nyttige, smarte små maskiner som gjør livene våre enklere, og i tillegg er de ofte geniale. Men hva om det fantes gadgets som går på planets livskilde?

Da snakker vi naturligvis om gadgets som drives på solenergi. Det er den nye måten å bruke det beste teknologien har å by på, samtidig som vi også hjelper planeten vår overleve.

Disse enhetene vokser i popularitet dag for dag, og har definitivt kommet for å bli. Her er de beste solenergi-gadgetsene som vi tror vil toppe salgslistene i 2020! 

Solhatt som lader

Hvor herlig er en hatt som beskytter ansiktet ditt mot sola, og samtidig bruker solenergien til å lade opp telefonen? SOLSOL har laget denne innovative mote-gadgeten, med fem solcellepaneler og 100 % bomull.

Ikke bare lader den iPhoner, den kan også lade opp Samsung Galaxy, LG og andre typer smarttelefoner. Den funker også med andre enheter som bruker 5V, som iPod, iPad, GoPro, Bluetooth-hodetelefoner og -høyttalere, pluss batteripakker og mye annet. For rundt $75 har du råd til å glemme å ta med deg laderen på stranda en dag!

Logitech trådløst tastatur drevet av solenergi

Hvis du liker å jobbe hjemmefra, og kanskje ta med deg jobben ut på balkongen, er dette tastaturet for deg. Tastaturet kom på topplisten over gadgets i 2019, og er fortsatt så populært at vi tar det med i år også.

Det har et stilig design og klarer seg opptil 3 måneder uten dagslys, så det kreves ikke mye for å lade det opp. Med et trådløst tastatur er det lett å slenge seg ned i sofaen eller solstolen, uansett om det er for jobb eller avslapning med dataspill eller gambling. Et trådløst tastatur kan også brukes for å koble datamaskinen til TVen og styre den komfortabelt fra sofakroken. Tips til gamblere: åpne casinospillene på TVen og få en helt annen spillopplevelse enn på en liten PC-skjerm. Spinn i vei og ta hjem gevinster på gratisspinn fra sofakroken med Logitech-tastaturet!

Fordelen med dette trådløse tastaturet er at du aldri trenger bytte batteri på det, og dessuten er det kompatibelt med både datamaskiner og Mac-er.

AMIR soldreven LED-lysslynge

Perfekt som dekor på balkongen, hagen, blomsterbed eller innkjørsel. En Bruk soldrevne LED-lys til å pynte opp rundt hjemmet ditt – funker både utendørs og innendørs.

AMIR har et solcellepanel som er koblet til en 11 meter lang kopperkabel Kabelen har 100 LED-lys som lyser i alle retninger, og gjør dette produktet perfekt for å pynte opp de fleste steder!

Smart sykkellås

Dette er genialt. En enhet som både holder sykkelen din trygg, og som samtidig utnytter det faktum at den tilbringer mesteparten av dagen utendørs, og suger til seg solstrålene som treffer den. Dette er ikke en vanlig sykkellås, det er en smartlås som kobler seg til telefonen din via Bluetooth og låser seg opp når du nærmer deg. Den varsler også om potensielle tyver og varsler andre i nettverket ditt.

Denne låsen høres ut som den perfekte gaven til alle sykkelentusiaster som du kjenner!

Birksun-ryggsekk med solcellepanel

Det finnes mange ryggsekker utstyrt med solcellepaneler, men veldig få av dem har et vakkert design. Birksun-ryggsekken er enkel og elegant, men ser samtidig fresh ut, noe som gjør den til en av de beste solenergi-gadgetsene på markedet.

Du kan bruke den til å lade opp laptopen din, nettbrettet eller telefonen din. Ifølge nettsiden deres vil en Birksun lade opp enheten like raskt som en vanlig kontakt i veggen. 1 % strøm på smarttelefonen din krever 3 minutter med sollys.

Sunport strømkontakt

Denne soldrevne gadgeten er ganske selvforklarende. Det er en enhet som kun brukes til å kreve bruk av solenergi.

Solcellepaneler kan være dyre, men vi trenger ikke å eie dem for å nyte fordelene ved dem. Sunport fikk den geniale ideen til å skape denne enheten som krever at strømmen som brukes kommer fra solenergi. Den kan brukes både til lett bruk (PC, mobil), medium bruk (kjøleskap eller fryser), eller tung bruk (varmepumpe og lignende).

Du velger hvor og hvor mye solenergi du vil ha. Enheten måler så hvor mye strøm som går igjennom, og prioriterer å bruke solenergi.

Denne kontakten koster litt – rundt $50 – men bruker du den bidrar du til å øke etterspørselen etter solenergi, noe som vil bidra til å hjelpe planeten vår!

Eton Rukus Bluetooth-høyttaler drevet på solenergi

Hvis du er på utkikk etter en høyttaler som spiller musikk og lader opp telefonen din, og samtidig tåler vann, så har du funnet den nå. Eton Rukus-høyttaleren kan spille musikk i åtte timer i strekk når den er fulladet. Få den miljøvennlige festen i gang!

Vinduslader

Denne stilige solenergi-gadgeten er den beste måten å utnytte en solskinnsdag, selv om du ikke har tid til å gå ut og kose deg.

Du fester laderen på vinduet hjemme, og i tillegg til at den ser veldig stilig ut, så lader den opp telefonen din. Ved å bruke solenergi i hverdagen vår, blir livet enklere enn før, i tillegg til at man får gratis strøm.

Uansett om du er en tekno-geek eller glad i vakre ting, så kan vi alle være enige om at å bruke enheter som dette også er med på å redde planeten vår.